Категории

Нови продукти

Новини

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК

Дата: 13 Юни 2020

МОЖЕ ДА НИ ОТКРИЕТЕ И ВЪВ ФЕЙСБУК НА СТРАНИЦА BGSVETLINA.COM

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

Дата: 26 Мар 2020

КАКВО ОЗНАЧАВАТ РАЗЛИЧНИТЕ ЕНЕРГИЙНИ КЛАСОВЕ В ОСВЕТЛЕНИЕТО

Дата: 13 Яну 2020

Вече няколко години всички производители на електроуреди, включително осветителни тела и светлинни източници, са длъжни да посочват информация, относно енергийната ефективност на продукта върху опаковката или етикета, т.нар. "енергийни етикети". Обикновено това става с буквено означение от A до G, като в последствие са добавени и означенията А+ и А++. Тези означения разпределят елеектроуредите в различни групи (класове), според консумираната електроенергия (kWh) за 1000ч. Задължителното означение би трябвало да информира потребителя, относно качеството и консумацията на енергия от светлинните източници и осветителните тела. 

Тъй като LED осветителните тела са най-икономичните светлинни източници в днешно време, то те се означават с категория А, А+ и А++.

Енергийният етикет би трябвало да садържа определени данни. Освен енергийния клас се посочва още наименование на производителя (марката), информация за това дали светлинният източник може да бъде сменян, кодът на продукта, за който се отнася както и номерът на европейската директива. При осветителните тела много често има включено изречение, че "Оветителното тяло е съвместимо със светлинни източници (лампи) от следните енергийни класове:" или изречение "Това осветително тяло съдържа вградени светодиодни лампи". Това означава, че едно и също осветително тяло може да работи със светлинни източници от различни енергийни класове или само от един единствен енергиен клас. 

 

         

 

А ето и кратка таблица със значенията на отделните енергийни класове:

 

Енергиен клас Ненасочени светлинни източници Насочени (рефлекторни) светлинни източници
A++ най-качествени LED лампи най-качествените LED лампи
A+ най-качествените луминисцентни лампи, LED лампи качествени LED лампи
A средно качество LED лампи, по-модерни луминисцентни лампи, матирани светлинни източници средно качество LED лампи, по-добри компактни лампи
B стари компактни луминисцентни лампи най-качествените халогенни лампи с ниско напрежение, некачествени LED лампи, стари компактни лампи
C прозрачни светлинни източници, халогенни лампи средно качество халогенни лампи с ниско напрежение 
D халогенни лампи, модерни класически крушки качествени халогенни лампи, по-стари халогенни лампи с ниско напрежение 
E и по-лош волфрамова лампа волфрамови рефлекторни лампи, халогенни лампи на 230V

 

Надяваме се, че сме Ви били полезни с тази статия. 

От екипа на BGSVETLINA.com

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Дата: 19 Дек 2019

ПРАЗНИЧНА ВАКАНЦИЯ

Дата: 19 Дек 2019

КРАТКА ИСТОРИЯ НА ОСВЕТИТЕЛНИТЕ ТЕЛА ТИФАНИ

Дата: 12 Дек 2019

 

Витражът е оригинална средновековна техника, която се основава на технологичните възможности на дадената епоха. Тъй като тогавашните стъклари не са можели да произведат големи плочки от стъкло, е било необходимо да сложат малки парчета в една здрава рамка, посредством оловен профил. По-късно в тези профили са се слагали плочки, направени чрез разрязване и търкаляне на духан стъклен цилиндър. С развитието на стъкларските техники и с по-големия интерес към витражите, тази техника се обогатява с оцветяване на частите на витража или с използване на цветни стъкла.

Почти забравената занаятчийска традиция на църковните витражи, се възражда, на прелома между XIXиXXвек, от Луис Комфорт Тифани (Louis Comfort Tiffany), син на нюйоркски търговец на бижута и декоративни предмети, и основател на световноизвестната бижутерска фирма Tiffany & Co.Всичко започнало, когато на 17-годишна възраст заминава за Европа, да се запознае с новостите на континента. Освен всичко друго, там открива, също така, и красотата на витражните прозорци на най-известните европейски катедрали. Един от най-известните витражи в света е, без съмнение, витражната розета на катедралата Нотър Дам в Париж, която наскоро (април 2019г) беше унищожена от голям пожар.

 

Розета от катедралата Нотр Дам, Париж

 

 

Розетата завлядява младия Тифани толкова много, че след завръщането си вкъщи, в работилницата на своя баща, започва да работи със стъкло. Благодарение на художественото си образование и творчески усет доста бързо му омръзва грубостта на работата с оловната мрежа, която тогава е била често използвана при изработката на витражи. Луис Тифани започва да използва ленти от медна ламарина, която огъва по ръбовете на стъклото. В така направения профил, след това, залепя стъклото с пчелен восък и споява с калай. С тази техника и материали успява да реализира дори много трудни и фини картини, което при употребата на олово не е било възможно.

 

Полилей PREZENT TIFFANY 146

 

В собствената си стъкларна започва да експериментира с яркостта на цветовете и оцветяването на стъклото. Тези опити накрая му позволяват да получи до 5000 цветни нюанса на стъклото, с които, в последствие може да създава ярки, живи картини, сякаш, рисувани с бои.

Много скоро фирмата вече има трета дейност, а именно, продажбата на предмети за бита. Едни от тях, например, са класическите абажури Тифани. С повишения интерес към тези продукти и идването на модерните технологии, първоначалните работни техники и процедури се опростяват.

 

 

   

Полилей и аплик PREZENT TIFFANY172 и 174      

 

Тънката медна ламарина и восъкът са заместени от самозалепващо се медно фолио. Свързването им обаче е останало почти непроменено и до днес. Благодарение на това, всеки детайл е облепен с медна лента, а след това споен, като крайният резултат е много променлив. Така може да се изработват абажури, бижута или дребни витражи, които вече не е необходимо да се усилват с рамка.

 

      

Настолни лампи PREZENT TIFFANY

 

Днес вече е възможно да се създадат абажури за големи висящи полилеи, аплици, малки настолни лампи или високи лампиони, които предлагаме и в нашия онлайн магазин BGSVETLINA.com. Лампите в стил Тифани не е необходимо да се вписват само в класически интериори. Стилово ще въздействат и в модерни или дизайнерски всекидневни. Също така са подходящ аксесоар за уютни кафенета, сладкарници или ресторанти.

 

Полилей PREZENT Tiffany 175

 

Доколкото, ние от онлайн магазин BGSVETLINA.com, работим директно с вносителя на витражни осветителни тела марка PREZENT за България, можем да Ви предложим широк асортимент от лампи стил Тифани на много добри цени! Вярваме, че със сигурност ще си харесате и изберете подходящи продукти от нашия раздел за витражно осветление.

 

От екипа на BGSVETLINA.com

(преводна статия от Интернет(profisvietidlask)

ОТОПЛИТЕЛНО ФОЛИО ЗА ОГЛЕДАЛА - ПЕРФЕКТНАТА ЗАЩИТА ОТ ЗАПОТЯВАНЕ

Дата: 20 Фев 2019

Сигурно на всеки е позната ситуацията, при която, докато си вземате душ или вана в банята горещата вода образува пара и огледалото започва да се запотява и не може да го ползвате, докато не го избършете laugh Изключително досадна процедура, особено когато бързаме и не ни се занимава с това. За да не ви се налага да бършете огледалото всеки път, когато се запоти ви препоръчваме да използвате нашите изключително ефикасни отоплителни фолия, които не позволяват на огледалото да се запоти, докато се къпете. Монтажът е лесен, само трябва да се предвиди захранващ кабел и ключ, с който да може да го включвате или изключвате при необходимост.  

Отоплителното фолио предлага перфектна и безопасна защита от замъгляване и запотяване на огледалото. То работи с ниски температури, защитавайки огледалото от повреда или прегряване. 

Благодарение на самозалепващата се повърхност от едната страна на фолиото, то с лекота се залепва за задната част на огледалото, което прави монтажа изключително бърз и лесен. Поради малката си мощност консумираната енергия е незначителен факт в сравнение с вашият комфорт. 

 

Щом веднъж фолиото бъде монтирано, то не може да бъде махнато и поставено на друго огледало и не се нуждае от никаква поддръжка с времето. 

Трябва да се има предвид, че фолиото не покрива 100% от площта на огледалото. Оставя се разстояние от краищата, за да може да се залепи фолиото. 

 

Ето и снимки, предоставени от наш клиент, на баня, в която на огледалото е монтирано отоплително фолио: 

  

 

P.S. Осветителното тяло над огледалото е аплик LINDOS тук, който може да разгледате заедно с други подобни продукти в раздел ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА БАНЯ тук

 

От екипа на BGSVETLINA.com

ПРОМЯНА НА ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ВРЪЗКА С НАС!!!

Дата: 03 Май 2018

СЧИТАНО ОТ 03.05.2018г ТЕЛЕФОННИЯТ НОМЕР ЗА ВРЪЗКА С ЕКИПА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА BGSVETLINA.COM Е +359 888 49 55 25!

На какво да обърнем внимание при избора на осветление за баня

Дата: 08 Яну 2018

            Ремонтните дейности вървят с пълна пара и ето, че е дошъл ред на банята. При избора на осветително тяло за това помещение най-важното е, да съобразите, че средата тук, за разлика от останалата част на жилището, е с повишена влажност на въздуха и съществува риск от напръскване с вода, затова то трябва да има определена степен на защита от въздействията на околната среда (IP - Ingress protection). Според активните зони в банята, осветлението може да бъде разделено на две основни групи централно и допълнително.

 

             Централното осветление може да бъде както едно осветително тяло в средата на тавана, 

    

 

така и все по-модерното използване на няколко, например лунички, разположени в различна конфигурация по площта на целия таван 

 

     

            Ако се спрете на варианта с едно осветително тяло, препоръчително е то да е с възможност за монтаж на 2 или 3 крушки, защото е възможно, дори и най-силната крушка, ако е само една, да се окаже слаба.

         Допълнителното осветление най-често е свързано със зоната на мивката и огледалото, и зоната на душа/ ваната. Обръщаме внимание, че ако желаете отделно осветление за втората зона, то трябва да бъде на 12V, а не на 220V, за да се избегнат трагични инциденти при евентуална повреда. В такъв случай ще бъде небходимо поставянето на отделен захранващ блок (трансформатор), който се явява допълнителен консуматив и е добре да бъде разположен на лесно за обслужване място, например в коридора.

         Зоната над мивката изисква най-силна светлина от всички зони в банята. Подходящите вариантите за монтаж са два: или едно осветително тяло над огледалото, или две по-малки тела от двете страни на огледалото. Разбира се, възможен е и вариант, при който има вградено осветление в самото огледало.  В случай, че няма да има вградено осветление в огледалото или шкафчетата, то трябва да се помисли и за ключ, с който да се включват отделните зони на осветление. Този ключ задължително трябва да е влагозащитен ако е разположен вътре в помещението. Възможен е вариант, при който има ключ, монтиран на самото осветително тяло 

 

 

    

 

или вариант, при който се включва от централния ключ за осветлението. Той може да бъде обикновен схема 1 или сериен с 2 или повече бутона, според зоните, които управлява. 

 

 

      

 

          По отношение на спектъра светлина, бихме ви препоръчали за банята да изберете така наречената неутрална бяла светлина (около 4000K), тъй като при такъв тип светлина по-лесно се виждат контрастите и по-добре се подчертават детайлите по кожата при гримиране, бръснене или почистване на лицето пред огледалото. Освен това неутралната светлина е подходяща за банята, защото подчертава белите места, което създава усещането за чистота и стерилност на помещението.

         И един последен съвет от нас, не забравяйте да планирате броя и разположението на осветителните тела в банята, преди да започнете ремонта на помещението и електроинсталацията.

 

Може да разгледате нашите прдукти за баня: осветителни тела тук и лунички тук

 

От екипа на BGSVETLINA.com

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! 

Дата: 24 Дек 2017

Какво представлява винтидж стилът в интериорното осветление

Дата: 19 Ное 2017

 

 

Какво означава винтидж в интериора?

Напоследък популярност в интериорния дизайн придоби думата „винтидж“. Зад нея се крие стил в обзавеждането, вдъхновен от периода между 20-те и 80-те години на XXв. Характеризира се с антикварен дух, който носи следите на времето. Хората остават с усещането, че се пренасят в друго време, изпълнено с уют и старинна атмосфера. За да се постигне този ефект в съвременните интериори, дизайнерите използват основно мебели и аксесоари, създадени през миналия век, което обаче често излиза доста скъпо. Затова в последните години се наблюдава тенденция на употреба на съвременни, евтини материали при изработката на подобен тип продукти, които допълнително се „състаряват“ чрез технологии, наподобяващи оригиналния стил. Така по нови мебели, могат да се забележат следи от ръжда, избелване, протриване, зелена патина върху бронз, следи върху дървесина и др.

 

Винтидж стилът при осветителните тела

 

  

 

Осветлението в този стил е все по-популярно и модерно, характеризира се със семплост на формите и цветовете, употреба на естествени материали като метал, стъкло, дърво, текстил. Обикновено винтидж осветителните тела са ненатрапчиви, носят малко елемент на грубоватост, но и за миг успяват да ни предадат един носталгичен импулс, който да ни върне назад в годините.  Все по-често винтидж манията се забелязва и при светлинните източници. За да се запази духът на старото време, но и да се възползваме от плюсовете на съвременността, винтидж лампите се комбинират  с винтидж LEDкрушки. 

Предимствата на модерното LED осветление пред класическите крушки с нажежаема жичка са безспорни. Новата технология на производство осигурява дълъг живот на крушката, висока икономичност, намалена нагреваемост, екологичност, безопасност при употреба и аналагочeн дизайн.

 

 

Може да разгледате нашата продуктова гама в раздел ВИНТИДЖ

BGSVETLINA

КАК ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА САМО В 6 СТЪПКИ enlightened

Дата: 26 Окт 2017

Добре дошли в онлайн магазин BGSVETLINA enlightened,

Вярваме, че вече сте разгледали нашите продуктови категории и сте взели решение да направите поръчка. 

1. Първа стъпка - избор на продукт: 

 Ако сте си харесали един или няколко продукта, може да ги поръчате, като отбележите необходимите ви бройки в страницата на всеки продукт и натиснете бутон "Добави в количката"

2. Втора стъпка - преглед на виртуалната количка

Тук ще се покаже съдържанието на виртуалната количка

 

Ако сметнете, че всичко е наред и отговаря на желаните от вас продукти и количества, натискате бутон "Поръчка".

 

3. Трета стъпка - Регистрация (създаване на клиентски профил) или влизане с вече създаден профил

Системата ще Ви прехвърли към страница, в която има две полета. Лявото поле е за вече регистрирани потребители, които могат само да въведат името и паролата си, за да влязат в акаунта си, а дясното поле е за нови потребители, които правят първа поръчка и трябва да си създадат нов акаунт:

 

Ако сте нов потребител, системата ще Ви прехвърли към формуляр, в който да попълните данни за доставката (имена, адрес, телефон, имейл, забележка и др.)

 

Полетата маркирани с червена звездичка са задължителни за попълване. Ако не ги попълните, системата няма да Ви позволи да продължите към следващата стъпка. След като попълните всички необходими данни натиснете бутон "Следваща стъпка".

4. Четвърта стъпка - методи за плащане и доставка

Системата ще очаква да изберете един от възможните начини за плащане (например: наложен платеж, ePay.bg, Easypay.bg или ДСК Директ) както и вид доставка (например: градски куриер 1 ден, до 2 дни, доставка до офис на куриер и др.)

Ако имате специални инструкции тук е мястото да ги отбележите (например: доставка след работно време, искам фактура и др.). След това натиснете бутона "Следваща стъпка" и системата ще Ви покаже как изглежда цялата Ви заявка. 

5. Пета стъпка - финализиране на поръчка

Преглед на заявката: 

 

Ако сметнете, че има някакъв проблем и се налага да коригирате нещо, натиснете бутон "Предишна стъпка" и редактирайте данните, продуктите или количествата, ако всичко е наред натиснете бутона "Финализирай поръчката". 

6. Шеста стъпка - Благодаря! Вашата поръчка беше приета успешно!

В горния ляв ъгъл ще видите номера на Вашата поръчка, дата, статус: 

 

При възникнал проблем, по време на който и да е етап от поръчката, моля свържете се с нас през формата за контакт, или на имейл: bgsvetlina@gmail.com , тел: 0888495525.

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване! smiley

Какво означават цифрите, показващи степента на защита IP (Ingress protection) според международния стандарт IEC

Дата: 01 Авг 2016

Степен на защита IP (Ingress protection)

 

 

Индекса за защита (IP) е разработен от Европейския комитет за електротехническа стандартизация (CENELEC) и е дефиниран в международния стандарт IEC 60529.

IP (International Protection Rating или често наричан Ingress protection) показва защитата на машината от околната среда.

Индекса на защита обикновено съдържа 2 (или 3) цифри:

  1. Защита от твърди предмети или материали
  2. Защита от течности (вода)
  3. Защита от механични въздействия (обикновено тази цифра се пропуска, защото не е част от IEC 60529)

Например в "IP 54" 5 - показва нивото на защита от твърди предмети, а 4 показва защитата от течности.

Вместо цифри на места може да се срещне "Х", това показва, че машината има само един клас на защита, IPX1 например показва защита срещу вертикално падащи капки вода.

IP - Първа цифра

 

0

Няма специална защита

1

Защитен от твърди предмети до 50мм, също така срещу случайно докосване с ръка

2

Защитен от твърди предмети до 12 мм, също така и от случайно докосване от човешки пръсти

3

Защитен от твърди предмети над 2,5мм (инструменти и кабели)

4

Защитен от твърди предмети над 1мм (инструменти, кабели и малки кабели).

5

Ограничена защита от проникване на прах.

6

Напълно защитен от проникване на прах

 

IP - Втора цифра

 

0

Няма защита

1

Защитен от вертикално падащи капки вода

2

Защита от пръскане на вода до 15o

3

Защитен от директно впръскване на вода до ъгъл 60o

4

Защитен от впръскване на вода, възможно е ограничено проникване

5

Защитен от струи вода с ниско налягане във всички посоки - ограничено проникване

6

Защитен от временно наводняване, пример корабни палуби - възможно е ограничено проникване

7

Защитен от потапяне между 15 см. и 1 м.

8

Защитен от дълги периоди на потапяне под налягане

 

*IP - Трета цифра

 

0

Няма защита

1

Предпазва от въздействието на 0,225 джаула  (напр. 150 грама, падащи от 15 см височина).

2

Защитени срещу въздействието на 0,375 джаула (напр. 250 грама, падащи от 15 см височина).

3

Защитени срещу въздействието на 0,5 джаул (напр. 250 грама при падане от височина 20 см).

4

Защитени срещу въздействието на 2,0 джаул (напр. 500 грама, падащи от 40 см височина).

5

Защитени срещу въздействието на 6,0 джаул (например 1,5 кг, падащи от 40 см височина).

6

Защитени срещу въздействието на 20,0 джаул (напр. 5 кг, падащи от 40 см височина).

НОВИ ПРОДУКТИ ЗА БАНЯ

Дата: 26 Фев 2015

Уважаеми, клиенти,

 

в раздел "Осветление за баня" от каталог PREZENT може да видите новите ни предложения: BALENO, ELICA LED, PEARL и VISTA. 

 

АКТУАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ В ДИЗАЙНА НА ОСВЕТИТЕЛНИТЕ ТЕЛА<

Дата: 18 Фев 2015

Съвременните идеи в дизайна на осветителните тела са изключително повлияни от характерните акценти на различни периоди и култури. По един забележителен начин стиловете от миналото, пресъздадени в модерна визия и перспективни енергоефективни решения са възродени във водещи тенденции в съвременния дизайн на осветителните тела.
Макар да има различни класификации за определяне стила на осветителните тела, като цяло те се очертават в три основни групи –традиционни, винтидж и ретро, и съвременни. Това неизменно предлага богато разнообразие от идеи за това как да подберем елегантно и модерно осветление, което да внася желаното от нас настроение в помещенията.
Вдъхновени от интегрирането на нови елементи към традиционната визия, както и от пресъздаването на един изцяло футуристичен стил, дизайнерите поднасят впечатляващи творчески идеи с поразително широк спектър от възможности за това как да изразим собствените си предпочитания за оригиналност. 

Модерното осветление с пендели - безспорен хит в момента – е представено в революционно креативни решения, дръзки цветове, чаровни и необичайни форми и текстури
Някои от тях черпят вдъхновение от миналото, докато други изразяват уникална съвременна стилова насоченост. Артистични изработки от стъкло променят драстично облика в помещенията, а топлите цветове на металите в съчетание с черно и тъмно синьо блестят както в осветлението, така и във все повече аксесоари от модерния стил в обзавеждането тази година. Като важни силуети се очертават формите на купа или барабан и тип старинен фенер. Според вида и големината могат да се окачат, както самостоятелно, така и близо една до друга, на известно разстояние, или в няколко редици за подчертаване на една неформална обстановка. Съвместяването на няколко вида висящо осветление в едно помещение също е хит в интериора. 
Друга изцяло обновена концепия презентира впечатляваща комбинация от ретро и модерен стил с подчертано индустриално докосване – чист месинг и неръждаема стомана добавят шикозен акцент и цялостно обогатяват визията, внасяйки тънка носталгична нотка.
Изключително актуални са изработките с елементи от бронз, мед, злато и алуминий.
Дървото, в комбинация с метални елементи с един осъвременен вид на историческата визия, величественият мрамор и удивителният ахат изпъкват в цялата си красота в съвременния дизайн на осветителните тела.

Полилеите - още един от елементите с подчертано търсене като съчетание от класика и модернизъм, които с лекота ще придадат блясък и стил. 
В тази категория ясно се открояват няколко тенденции: 
Скъпото - без компромис със стила, като символ на класа и аристократичност. Потребителите са склонни да похарчат повече ако намерят точно вида, стила и качеството, което търсят. 
Все повече се залага на луксозните, екстравагантни полилеи за добавяне на по-артистичен или драматичен ефект. Тук изпъкват и мини полилеите като изключително добри решения за студия, мансарди и малки помещения. Традиционните кристални полилеи все така блестят с фестивалното си излъчване и неизменно привличат погледите. За една по-модерна интерпретация на класическият им дизайн са добавени мъниста или лазерно изрязани метални фигури.
В контраст с разбиранията, полилеите красят не само всекидневната и трапезарията, те оформят облика и внасят настроение във все повече помещения в дома.
Ръчно изработените пендел - полилеи от рециклируеми материали и декоративните лапми с етнически мотиви трансформират дизайнерската концепция на осветителните тела от функционални елементи към произведения на изкуството. Перфорирани лампиони “рисуват” интересни отблясъци по стените, елементи с необичайни форми или комбинация от скулптури създават неповторимо артистични и ефектни осветителни тела. Дори счупените лампи добавят и подчертават един необичаен и запомнящ се акцент към интериора.
Модерните дизайнерски лампи с лекота създават зрителна илюзия, “лъжейки” окото за пространството, уюта и простора в едно помещение. В комбинация с идеите от съвременния дизайн на осветитителните тела, те създават неповторимо различна атмосфера, без даже да е необходима каквато и да е друга декорация. 

LED осветлението съвсем разумно е една от топ тенденциите тази година, тъй като е практично и достъпно в сравнение с други алтернативи. Дизайнери и архитекти съобщават за силен подем в търсенето на решения в този вид най-вече за кухня и баня, като също така все повече потребители проектират тази възможност и в екстериорния дизайн чрез реконструиране на веранди, ателиета, дворове и градински площи с допълнително осветление. 

Да изберем подходящите осветителни тела съобразно интериора и предпочитанията ни предполага да вземем предвид конкретните спецификации на всяко едно от тях. 
Тъй като все повече предпочитаме да пазаруваме чрез уеб сайтове пред добре познатото дълго обикаляне по магазини, ето някои съвети, които ще са ни от полза:
- добре да преценим желаното количество и вид светлина за всяко едно помещение поотделно
- да разгледаме добре категориите продукти, предвид предпочитанията ни за съвременни, традиционни или дизайнерски лампи 
- задължително да четем описанието за осветителното тяло – по този начин ще сме информирани за материалите, размерите, теглото и вида енергиен клас на съответните крушки
- да отправим запитване относно каквато и да е неяснота или неточност в описанието на продукта преди да го заявим
- да сравним цените на избраното от нас осветително тяло с тези в други сайтове
- да не забравяме да се осведомим относно предоставяне на гаранция за продукта, както и опция за евентуалното му връщане или замяна при установяване на определен дефект или различие със заявения от нас

В този необятен кръгозор от съвременни идеи – да изберем желания акцент за един модерен интериор, може да бъде само едно неустоимо удоволствие и предизвикателство.

Автор: Румяна Бонева, източник: http://www.ka6tata.com/interior/osvetitelni-tela/article/1909 

НОВА КАТЕГОРИЯ В РАЗДЕЛ "ОСВЕТЛЕНИЕ"!

Дата: 18 Юли 2014

Уважаеми клиенти, 

от началото на юли месец вече може да намерите в нашия онлайн магазин висок клас,  модерни осветителни тела от марката EMITHOR, които сме обособили в самостоятелна категория: http://www.bgsvetlina.com/category/27/katalog-emithor.html 

Екипът на BG SVETLINA

В категория АКСЕСОАРИ вече можете да намерите нов артикул - НАГРЕВАТЕЛНО ФОЛИО ЗА ОГЛЕДАЛА В БАНЯТА.

Дата: 16 Апр 2011

Отоплителното фолио Ecofilm MHF предлага перфектна и безопасна защита от запотяване на огледалото. То работи с ниски температури, защитавайки огледалото от повреда или прегряване. Благодарение на самозалепващата се повърхност от едната страна на фолиото, то с лекота се залепва за задната част на огледалото, което прави монтажа изключително бърз и лесен. Поради малката си мощност консумираната ел. енергия е незначителен факт в сравнение с вашият комфорт.

ВСЕКИ ДЕН НОВИ ПРОДУКТИ

Дата: 23 Фев 2011

On-line магазин BGSVETLINA всеки ден обновява продуктовата си листа и добавя нови стоки на вниманието на своите уважавани клиенти. Магазинът предлага висококачествени осветителни тела на реномираната фирма LUXERA Ltd от Словакия. Фирмата е един от големите производители на осветителни тела в ЕС. Има клонове в Словакия, Чехия, Полша, Унгария, България, Литва. 

LUXERA Ltd предлага на пазара осветителни тела със своите марки LUXERA и PREZENT. Освен това в продуктовата листа са и осветителни тела с марка OLE - Испания.

BGSVETLINA ще предлага възможно най-голяма част от осветителните тела с тези марки. 

Нови продукти

Дата: 20 Яну 2011

Имаме нови продукти на склад. Избирайте от нашите каталози с висококачествени артикули.

Количка

Количката е празна.

Валути